AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Kahve falında yüz felç geçirmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek üzüntülerinin biteceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Kahve falında felç geçirmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek insanlara iş öğreteceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işarettir.

Kahve falında ağız felci geçirmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında felç geçiren birini görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir