AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün felç olmak

Kahve falında yüzün felç olmak

Kahve falında yüzün felç olmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, iftiraya uğrayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzün felç olmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında yüz felç olmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yüzün felç olmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Kahve falında yüz felçli birini görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü felç olmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne felç gelmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir