AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, asla yüksünmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşini felçli görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı felç olmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulur.

Kahve falında eşini felçli görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Kahve falında felçli birini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek stres içinde günler geçireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir