AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, borçlarının biteceğine, de elinin bollaşacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan planların alt üst olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında felçli hasta görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinizin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında felçli hastanın iyileştiğini görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek kucaklaşacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında hastanın yürüdüğünü görmek hile ile mal elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek canının derdine düşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir