AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek başın borçlularla belaya gireceğine, planların tutmayacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, suç işleyeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Kahve falında kocasını felçli görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini felçli görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu felç görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü felçli görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir