AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli birini görmek

Kahve falında felçli birini görmek

Kahve falında felçli birini görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında felçli birini gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini felç olmuş görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini felçli görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, maddi anlamda feraha ermeye işaret etmektedir.

Kahve falında felç olmuş birini görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ağız felci geçirmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında babayı felç görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir