AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı felç olmak

Kahve falında ağzı felç olmak

Kahve falında ağzı felç olmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, fedakârlıklar yapacağına, maneviyata yöneleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında ağzı felç olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında ağzının felç olmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı felç olmak hayatının güllük gülistanlık olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında felçli bebek görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü felçli görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir