AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini felçli görmek

Kahve falında eşini felçli görmek

Kahve falında eşini felçli görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Kahve falında eşini felçli gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Kahve falında eşini felçli görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerini bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında felçli bebek görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini felçli görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında ağız felci olmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir