AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini felçli görmek

Kahve falında kardeşini felçli görmek

Kahve falında kardeşini felçli görmek her daim Allah yolunda olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini felçli gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kardeşini felçli görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret eder.

Kahve falında felç geçiren birini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, vefalı bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız felci olmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında felçli birine yardım etmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret eder.

Kahve falında babasını felç görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında felçli insan görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir