AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini felç olmuş görmek

Kahve falında kendini felç olmuş görmek

Kahve falında kendini felç olmuş görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini felç olmuş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında yüzü felç olmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Kahve falında yüz felç geçirmek eldeki imkanların giderek azalacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüz felci olmak asla harama bulaşmayacağına, insan sevindireceğine işarettir.

Kahve falında felçli hasta görmek hayatını yoluna koymaya, anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı felçli görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini felçli görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kulluk derecesinin artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü felçli görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir