AnaSayfa / Genel / Kahve falında felç olmuş birini görmek

Kahve falında felç olmuş birini görmek

Kahve falında felç olmuş birini görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, refaha erişileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında felç olmuş birini gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağız felci geçirmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini felç olduğunu görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını felçli görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarının felç olduğunu görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, umutlarının kırılacağına inanılır.

Kahve falında felçli birini görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yüzün felç olmak harama göz dikmeyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında felçli insan görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir