AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı felç görmek

Kahve falında babayı felç görmek

Kahve falında babayı felç görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında babayı felç gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında babasını felçli görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine yorulur.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında babasını felç görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı felçli görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı felç görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini felç olmuş görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek daha isabetli kararlar alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir