AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını felçli görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının felç olduğunu görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, zorluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini felçli görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında felçli insanın iyileştiğini görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, dolayısıyla geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasını felçli görmek ayağa kalkacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir