AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız felci geçirmek

Kahve falında ağız felci geçirmek

Kahve falında ağız felci geçirmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız felci geçirmek gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Kahve falında ağız felci geçirmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ağız felci görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret eder.

Kahve falında ağız felci olmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına inanılır.

Kahve falında felç geçiren birini görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında felç geçirmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, tazeleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir