AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini felçli görmek

Kahve falında başka birini felçli görmek

Kahve falında başka birini felçli görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, makbul olan şeylere, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında başka birini felçli gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Kahve falında başka birinin felç olduğunu görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, borçları varsa ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında başka birini felçli görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, ayıplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini felçli görmek mevkie edineceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini felçli görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında kolunun felç olduğunu görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, planların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir