AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli bebek görmek

Kahve falında felçli bebek görmek

Kahve falında felçli bebek görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında felçli bebek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında felçli bebek görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birini felçli görmek gözyaşına boğulacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı felçli görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı felçli görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü felçli görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını felç görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini felçli görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir