AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini felçli görmek

Kahve falında birini felçli görmek

Kahve falında birini felçli görmek ana baba dualarının alınacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini felçli gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini felçli görmek işlerine bereket geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne felç gelmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı felç görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, güzel bir evliliğe tabir olunur.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir