AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını felç görmek

Kahve falında arkadaşını felç görmek

Kahve falında arkadaşını felç görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, beklenilen takdiri alacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını felç gördüyseniz:

  • Mevcut bir düzenleme veya planın kendi kendini geliştirmesi için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını felçli görmek hatalı yollara gireceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını felç görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini felçli görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini felçli görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini felçli görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları felç olmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir