AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı felçli görmek

Kahve falında babayı felçli görmek

Kahve falında babayı felçli görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, rahat yüzü göreceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı felçli gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında babasını felç görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın felç olduğunu görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında babayı felçli görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında babayı felç görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Kahve falında babasını felçli görmek birikim yapılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında felçli olduğunu görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir