AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü felçli görmek

Kahve falında ölüyü felçli görmek

Kahve falında ölüyü felçli görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü felçli gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında ölü birini felçli görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü felçli görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek endişe veren durumların düzeleceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının felç olduğunu görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini felc görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını felçli görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında felç geçirmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir