AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının felç olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının felç olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının felç olduğunu görmek şöhretli biri olunacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Kahve falında ayaklarının felç olduğunu görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları felç olmak dertlerin artacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüz felç geçirmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının felç olduğunu görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına inanılır.

Kahve falında felçli birinin yürüdüğünü görmek alacaklarını tahsil edeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir insanı felçli görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendini felç olduğunu görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir