AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü felç olmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felç olmak kazançsız işler peşinde olmaya, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüz felci görmek yaşamının tadını çıkaracağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Kahve falında yüzün felç olmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir