AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını felçli görmek

Kahve falında yakınını felçli görmek

Kahve falında yakınını felçli görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını felçli gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Kahve falında yakının felç olduğunu görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yakınını felçli görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek başarılı adımlar atılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında felçli olmak yeni bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında felçli insanın iyileştiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir