AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli insan görmek

Kahve falında felçli insan görmek

Kahve falında felçli insan görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında felçli insan gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında felçli insan görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Kahve falında felçli insanın iyileştiğini görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı felçli görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birini felç olarak görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında yüz felç olmak üzüntülerinin sona ereceğine, çok para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında felçli birini yürürken görmek bahtının da çok parlak olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işarettir.

Kahve falında kocasını felçli görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir