AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini felç olduğunu görmek

Kahve falında kendini felç olduğunu görmek

Kahve falında kendini felç olduğunu görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işinden uzaklaşacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini felç olduğunu gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında birini felç olarak görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ağız felci olmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında felçli birini yürürken görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini felçli görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarının felç olduğunu görmek pişmanlığa, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında yüz felç olmak sorunlarını çözeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun felç olduğunu görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek çekilen hasretin biteceğine, iyileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir