AnaSayfa / Genel / Kahve falında felç olmak

Kahve falında felç olmak

Kahve falında felç olmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında felç olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Kahve falında ölmüş birini felçli görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, zaman bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek strese gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini felçli görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında yüzün felç olmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını felçli görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında eşini felçli görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına inanılır.

Kahve falında anneyi felç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir