AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini felçli görmek

Kahve falında ölmüş birini felçli görmek

Kahve falında ölmüş birini felçli görmek neşesini kaybedeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini felçli gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında birini felçli görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzının felç olmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birini felçli görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işarettir.

Kahve falında felçli insan görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüzü felç olmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir