AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzın felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağzının felç olmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, kederden ve stresten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağzı felç olmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini felçli görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın felç olduğunu görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir