AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi felç görmek

Kahve falında anneyi felç görmek

Kahve falında anneyi felç görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, yüksek moralli olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anneyi felç gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında annemin felç olduğunu görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin felç olduğunu görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında anneyi felç görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Kahve falında annemi felçli görmek büyük üzüntüler olacağına, hayatının iplerini eline alacağına alamet eder.

Kahve falında annesini felçli görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi felçli görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir