AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini felçli görmek

Kahve falında ölü birini felçli görmek

Kahve falında ölü birini felçli görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, günahlarının affedileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini felçli gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Kahve falında ölüyü felçli görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini felçli görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında felç kalmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında ağız felci olmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ayakları felç olmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında felçli insan görmek pek az kazanç getireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz felç olmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında babasını felç görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir