AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kötü karakterli bir kadına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzün felç olduğunu gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, İslami olarak günahlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü felçli görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yüz felç geçirmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felç olmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü felçli görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz felci olmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek sürekli tartışacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir