AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını felçli görmek

Kahve falında başkasını felçli görmek

Kahve falında başkasını felçli görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kişinin fakirleşeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yarınlarına inanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında başkasını felçli gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler mücadele ettiğiniz konularda ani değişiklikler ya da uyarlamalar yapılmasına neden olabilir.

Kahve falında babasının felç olduğunu görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında felç olmuş birini görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız felci olmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında felçli olmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü felçli görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini felçli görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir