AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye tohumu ekmek

Kahve falında fasulye tohumu ekmek

Kahve falında fasulye tohumu ekmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye tohumu görmek büyük bir mala sahip olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tohumluk fasulye görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday tohumu ekmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara tohum ekmek yükünün azalacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında biber tohumu ekmek büyük sorunlar yaşayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir