AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye tohumu dikmek

Kahve falında fasulye tohumu dikmek

Kahve falında fasulye tohumu dikmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tohumluk fasulye görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa tohum dikmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa fasulye dikmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir