AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohumluk fasulye görmek

Kahve falında tohumluk fasulye görmek

Kahve falında tohumluk fasulye görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, rahat bir hayatı olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tohumluk fasulye gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tohumluk fasulye görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye tohumu görmek üzüntülerinden kurtulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali tohumu görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında tohum almak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül tohumu görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işarettir.

Kahve falında çim tohumu görmek makamının sürekli yükseleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir