AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge tohumu ekmek

Kahve falında süpürge tohumu ekmek

Kahve falında süpürge tohumu ekmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Kahve falında süpürge tohumu görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, bol rızık sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz tohumu ekmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mantar tohumu ekmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında çay tohumu ekmek zor günlerin geride kalacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında soğan tohumu ekmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, tabiri caizse can bulacağına delalet eder.

Kahve falında kabak tohumu ekmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir