AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber tohumu ekmek

Kahve falında biber tohumu ekmek

Kahve falında biber tohumu ekmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında biber tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Kahve falında biber tohumu ekmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biber tohumu görmek günahkâr olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı biber tohumu görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında acı biber tohumu görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek sevgi dolu haberler alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında lahana tohumu ekmek kendisiyle övüneceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tohumu ekmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında tohum ekmek görmek akıl vereceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir