AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye tohumu görmek

Kahve falında fasulye tohumu görmek

Kahve falında fasulye tohumu görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Kahve falında fasulye tohumu gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tohumluk fasulye görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında pazı tohumu görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında lahana tohumu görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında incir tohumu görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir