AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara tohum ekmek

Kahve falında mezara tohum ekmek

Kahve falında mezara tohum ekmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işaret eder.

Kahve falında mezara tohum ekmek gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında mezara tohum ekmek mahsullerin fazlalaşacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalettir.

Kahve falında meyve tohumu ekmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan tohumu ekmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domates tohumu ekmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül tohumu ekmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında mısır tohumu ekmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında karpuz tohumu ekmek çok para kazanılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında bamya tohumu ekmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, makama ve rızka sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir