AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tohumu ekmek

Kahve falında buğday tohumu ekmek

Kahve falında buğday tohumu ekmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, elindeki malların gideceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Kahve falında buğday tohumu ekmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna tabir olunur.

Kahve falında mantar tohumu ekmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında suya tohum ekmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında biber tohumu ekmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezara tohum ekmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında bamya tohumu ekmek onlarla gönül birliği edeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak tohumu ekmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada tohum ekmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir