AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye filizi görmek

Kahve falında fasulye filizi görmek

Kahve falında fasulye filizi görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, başarı elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında fasulye filizi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Kahve falında fasulye filizi görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin filizi görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında nohut filizi görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gül filizi görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında domates filizi görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hatalarını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında asma filizi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında buğday filizi görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine delalettir.

Kahve falında çiçek filizi görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir