AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates filizi görmek

Kahve falında domates filizi görmek

Kahve falında domates filizi görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlık problemleri içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında domates filizi gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında domates filizi görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek filizi görmek kendisi ile gururlanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında buğday filizi görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına yorulur.

Kahve falında asma filizi görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında soya filizi görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç filizi görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında zeytin filizi görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında fasulye filizi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir