AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut filizi görmek

Kahve falında nohut filizi görmek

Kahve falında nohut filizi görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, eline haram para geçeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, iyi şartlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nohut filizi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında nohut filizi görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma filizi görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz filizi görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında çay filizi görmek istediği noktalara ulaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Kahve falında soya filizi görmek maddi gücünün azalacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye filizi görmek kişinin fena halde yanılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek filizi görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir