AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin filizi görmek

Kahve falında zeytin filizi görmek

Kahve falında zeytin filizi görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin filizi gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında zeytin filizi görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında soğan filizi görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates filizi görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç filizi görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında çay filizi görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday filizi görmek sonradan da çok üzüleceğine, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut filizi görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz filizi görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir