AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül filizi görmek

Kahve falında gül filizi görmek

Kahve falında gül filizi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, sağlık ve hayır getireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ün salacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gül filizi gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında gül filizi görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında nohut filizi görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında asma filizi görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, düşman malından yemeye yorulur.

Kahve falında soğan filizi görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz filizi görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye filizi görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domates filizi görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday filizi görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, büyük maddi kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir