AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek filizi görmek

Kahve falında çiçek filizi görmek

Kahve falında çiçek filizi görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek filizi gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında çiçek filizi görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül filizi görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz filizi görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay filizi görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında domates filizi görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına inanılır.

Kahve falında soya filizi görmek mutluluktan havalara uçacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç filizi görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir