AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma filizi görmek

Kahve falında asma filizi görmek

Kahve falında asma filizi görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında asma filizi gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Kahve falında asma filizi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan filizi görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç filizi görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında nohut filizi görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, aile saadetinin de artacağına inanılır.

Kahve falında buğday filizi görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında soya filizi görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında çay filizi görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir