AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday filizi görmek

Kahve falında buğday filizi görmek

Kahve falında buğday filizi görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında buğday filizi gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında buğday filizi görmek böylece yüzünün güleceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil buğday filizi görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulur.

Kahve falında soya filizi görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında zeytin filizi görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz filizi görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates filizi görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında asma filizi görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında gül filizi görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir