AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyle uğraşmak

Kahve falında fareyle uğraşmak

Kahve falında fareyle uğraşmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fareyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında farelerle uğraşmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında fareyle uğraşmak yapılan işte yalnız kalınacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak istediği evde oturacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında ticaretle uğraşmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle uğraşmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kargayla uğraşmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında silahla uğraşmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir