AnaSayfa / Genel / Kahve falında farelerle uğraşmak

Kahve falında farelerle uğraşmak

Kahve falında farelerle uğraşmak o kimselerden menfaat göreceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, kafasının karışacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok güzel günler geçireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farelerle uğraşmak gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında fareyle uğraşmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farelerle uğraşmak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında birileriyle uğraşmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tuvaletle uğraşmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etle uğraşmak yaşamının da düzene gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Kahve falında parayla uğraşmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölümle uğraşmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir